Ik ben Mirte Gerritsen en ik ben geïnteresseerd in de vraag: hoe functioneren mensen het beste?

Na mijn studie arbeids- en organisatie psychologie, heb ik mijn ervaring in het bedrijfsleven opgedaan bij Air France-KLM en Martinair. Ik heb verschillende functies vervuld binnen marketing en de operatie. Daarbinnen heb ik in teams gewerkt, verschillende bedrijfsculturen ervaren en reorganisaties meegemaakt. Ik heb ontzettend veel geleerd, aan de basis van bedrijfsstrategieën mogen staan en veel trainingen en coaching gekregen. Deze ervaringen in combinatie met mijn achtergrond van psychologie maakt dat ik goed begrijp hoe teams werken en hoe mensen binnen een team functioneren.

Daarom train en coach ik nu zelf. Ik leer medewerkers en teams waarin het ontbreekt aan daadkracht en initiatief, hoe ze zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen voor een betere samenwerking, meer efficiëntie en intrinsieke motivatie.

 

WAT JE OVER MIJ WETEN MOET:

Ik kan complexe zaken luchtig en simpel brengen. Mijn werkwijze rust op een stevige academische en bedrijfsmatige basis en dit vind ik belangrijk. Nog belangrijker vind ik het om die degelijke basis over te brengen op een toegankelijke, korte en heldere manier. Hier haal ik mijn energie uit. Zet mij in een groep en ik ben gelukkig.

ALS JE ME ZOU KENNEN ZOU JE WETEN DAT:

  • Ik met mijn man en 2 kindjes in Brabant woon.
  • Ik elk jaar wel weer een nieuwe sportieve uitdaging heb. Vorig jaar was het de Mont Ventoux op fietsen en dit jaar is het hardlopen. Daarnaast wordt ik zo blij van de Olympische Spelen en de Tour. Van voetbal weet ik helemaal niets.
  • Ik volgens mijn vrienden van hele saaie muziek houd, maar dat vind ik zelf natuurlijk niet.
  • Dat ik altijd opzoek ben naar nieuwe stand-up comedians. Ik heb laatst Bill Burr ontdekt. Zijn chagrijnige humor is echt een aanrader.