Een mens kan alleen zichzelf intrinsiek motiveren. En een krachtige organisatie helpt haar werknemers hierbij.

Hoe zorg je dat je mensen echt raakt? Wat kan je als organisatie doen? Hoe laat je je mensen kijken naar hun intrinsieke motivatie?

Intrinsieke Motivatie Workshop Teams

Individuele Coaching

Via de Zelf Confrontatie Methode krijg je inzicht in je intrinsieke motivatie. Het is een kort en intensief coaching traject, waarbij je snel tot inzicht komt. Deze unieke methode raakt je op je nieuwsgierigheid. Hierdoor wordt je direct gemotiveerd om aan de slag te gaan. Lees er hier meer over.

 

Workshop Intrinsieke Motivatie voor Teams

Deze workshop is dynamisch, competitief, leerzaam en kort.

Je omgeving heeft invloed op jouw intrinsieke motivatie. In deze korte workshop ga je onderzoeken hoe de 3 psychologische basisbehoeften voor intrinsieke motivatie (verbondenheid, bekwaamheid en autonomie) zijn verdeeld binnen je team en wat voor effect dat op jou heeft.

Duur: 1-1,5 uur

Inhoud: Het team maakt op een laagdrempelige en leuke manier kennis met de 3 basisbehoeften (verbondenheid, bekwaamheid en autonomie) voor motivatie. Doormiddel van een spel gaat het team zelf de basisbehoeften herkennen. Een team ziet zelf waar de krachten en valkuilen liggen en kan deze vertalen naar het dagelijks functioneren.

Resultaat: De kracht van het team wordt duidelijk, maar ook het risico. Er worden concrete afspraken gemaakt om de kracht te vergroten en het risico te verkleinen.

Neem contact op voor een try out of meer informatie.

 

Onderzoek laat zien dat intrinsiek gemotiveerde medewerkers:

  • tevreden zijn in het werk
  • vitaal zijn en minder vermoeid
  • beter presteren
  • vrijwillig meer tijd door brengen op het werk
  • organisatieveranderingen gemakkelijker accepteren
  • algemeen gelukkiger zijn

Interesse? Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op.